Uddannelsesapoteker

Du skal ansættes på et apotek som studerende - og så skal du opfylde de generelle adgangskrav til uddannelsen.

Du kan uddanne dig til farmakonom på uddannelsesapoteker i hele landet. Klik på den region på kortet, hvor du ønsker at finde en uddannelsesplads.

Bemærk, at antal uddannelsesapoteker, der søger farmakonomstuderende til studiestart 1. september hele tiden opdateres. Nye apoteker tilføjes listen og uddannelsesapoteker, som har ansat studerende, fjernes. 

Hvis du vil se et eksempel på en ansættelseskontrakt, så klik her.

Du har mulighed for at gennemføre farmakonomuddannelsen i et kombineret praktikforløb, hvor et uddannelsesapotek samarbejder med et sygehusapotek. Læs mere om den mulighed nederst på denne side.

Er du bosiddende på Færøerne, kan du gennemføre uddannelsen i praktik på et færøsk apotek og komme på skoleophold på Campus Pharmakon. Læs mere her.

På denne side vil du i midten af december 2023 kunne se, hvilke apoteker der ansætter farmakonomstuderende til studiestart september 2024.

Region Syddanmark

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Region Sjælland

Region Hovedstaden

Kombineret forløb

I det kombinerede uddannelsesforløb er din praktiktid fordelt på et uddannelsesapotek og på et sygehusapotek.

Undervisning på Campus og dine eksaminer er som i det almindelige forløb.

 

Her kan du se, hvilke uddannelsesapoteker, der samarbejder med sygehusapoteker om at uddanne studerende i det kombinerede forløb og hvor mange ledige uddannelsespladser der er.

 

Ønsker du at søge en uddannelsesplads i det kombinerede forløb, skal du sende en ansøgning til sygehusapoteket og til uddannelsesapoteket.

Uddannelsespladser 

 

 

Kontaktoplysninger til sygehusapotekerne: