Pharmacist

Få et indblik i Carolines hverdag som farmakonom

 

Hverdagen som farmakonomstuderende

En stor del af din uddannelse foregår ude i virkeligheden på et apotek (og evt. et sygehusapotek), hvor du er i direkte kontakt med borgere og hjælper dem med den rette ekspedition og rådgivning. Her er der gode rammer for, at du kan få uddannelsen til at passe godt ind i din hverdag - både økonomisk og praktisk.

I løbet af din uddannelse skal du også på otte kortere skoleophold på Campus Pharmakon i Hillerød. De fleste studerende bor på Campus under skoleopholdene, og det giver god mulighed for at hygge sig og sparre med andre farmakonomstuderende.

Hvordan kan en hverdag som farmakonom se ud?

Både under og efter din uddannelse er du tæt på virkeligheden. Du arbejder meget praktisk og bruger din viden til at gøre en forskel. En stor del af din arbejdsdag vil gå med at kontrollere recepter og hjælpe borgere med at få de rette lægemidler.

I løbet af din karriere vil du være under konstant udvikling og læring. Der kommer hele tiden ny viden og nye sygdomme, du skal have viden om og forholde dig til i din hverdag - uanset hvor du arbejder som farmakonom.

Hvad er jobmulighederne som farmakonom?

Ledighedsprocenten for farmakonomer er lav, og der er mange gode jobmuligheder, når du er færdiguddannet. Som farmakonom har du mulighed for at arbejde inden for sundhedsområdet under gode rammer og med en mere forudsigelig hverdag.

De fleste farmakonomer arbejder på et apotek, hvor de er i direkte kontakt med borgerne og gør en stor forskel med deres viden og vejledning. Men der er også andre jobmuligheder, hvor du eksempelvis kan arbejde med kvalitetsstyring, forskning og udvikling af nye lægemidler.

Selling

“Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit”

“Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla.”

- Pernille, farmakonomstuderende