Farmakonom 2022 8092

Få et indblik i Freyas hverdag som farmakonomstuderende

 

Freya arbejder med det, hun brænder for

Freya er i dag farmakonomstuderende på andet år. Hun har tidligere arbejdet i den lokale dagligvarebutik. Her var hun rigtig glad for kundeservicedelen, men hun ville også gerne kunne gøre noget mere for at hjælpe andre.

 

Da hun fandt farmakonomuddannelsen, var hun sikker på, at det var det, hun skulle. Her er der mulighed for at arbejde med mennesker og yde en god service, samtidig med at hun kan gøre noget ekstra for at hjælpe andre med sin sundhedsfaglige viden om medicin.

Uddannelsen giver Freya et netværk 

En af de ting, der har overrasket Freya mest ved farmakonomuddannelsen er det store sociale samvær, hun har med sine medstuderende. Det har stor betydning for hende, at hun kan sparre med sine medstuderende om det faglige, og at de har mulighed for at hygge sig efter undervisningen.

Det har givet Freya et netværk i hele landet, som betyder meget for hende.

Farmakonom 2022 7970

“Et helt vildt netværk”

“En af de ting, der har overrasket mig, var, hvor stort et socialt samvær man har på campus. Hvor vigtigt det er, at man kan sparre med hinanden og hygge sig efter undervisningen. Det her netværk er så skønt. Det er et helt vildt netværk, man får, og man kender folk fra alle steder.”

- Freya, farmakonomstuderende